Частина адміністративної будівлі площею 99,4 м² у Полтавській області виставлена на приватизаційний онлайн-аукціон

13 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації частини адміністративної будівлі за адресою: Полтавська обл., Чутівський р-н,  смт Чутове, пров. Центральний, 4.

Переможець прозорого аукціону отримає у власність частину адміністративної будівлі загальною площею 99,4 кв.м, розташовану в одноповерховій  будівлі, яка збудована у 1957 році. Стіни будівлі – цегляні, фундамент – бетонний, покрівля – шиферна, перекриття – дерев’яне, підлога – дерево/бетон. Актив розташований на земельній ділянці площею 374 м².

До об’єкту приватизації підведені основні інженерні комунікації: автономне опалення (в іншій частині будівлі), водопровід – від міських мереж (в іншій частині будівлі), каналізація – до міських мереж (в іншій частині будівлі), а також електропостачання та газопостачання – від зовнішніх джерел.

Об’єкт приватизації розташований у центральній частині смт Чутове. Селище знаходиться за 55 км від Полтави та за 12 км від залізничної станції Скороходове.

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 271 900 грн. 

Заявки для участі в аукціоні приймаються до 12 жовтня включно.Більше інформації про об’єкт приватизації можна дізнатися за посиланням: https://bit.ly/2Zh5w9U.

Залишити відповідь