Лабораторно-експериментальний корпус у Києві виставлено на онлайн-аукціон

24 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації лабораторно-експериментального корпусу за адресою: м. Київ, вул. Алма-Атинська, 8.

Переможець прозорого аукціону отримає у власність об’єкт незавершеного будівництва, що розташований на території підприємства ВАТ «Київський завод експериментальних конструкцій». Об’єкт складається з 9-ти поверхової залізобетонної будівлі лабораторного корпусу та прибудованого до неї одноповерхового експериментального цеху.

Загальна площа будівель та споруд складає 4 100 м². Земельна ділянка обмежена з трьох сторін внутрішньозаводськими дорогами, а з четвертої сторони будинком НДІ «Енергопроект».  

До будівельного майданчику можна дістатися через прохідну заводу по асфальтобетонній дорозі. Будівельний майданчик не огороджений та не охороняється. 

Об’єкт розташований в Дніпровському районі міста Києва. Відстань від лабораторно-експериментального корпусу до Дарницької площі становить 2,3 км, до центру міста (Головпоштамт) – 13,2 км, залізничного вокзалу – 16,8 км, аеропорту «Бориспіль» – 24,2 км. Неподалік розташовані наступні станції метро: Лісова (4,9 км), Чернігівська (3,6 км) та Дарниця (5,0 км).

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 18 637 200 грн. 

Заявки для участі в онлайн-аукціоні приймаються до 23 вересня включно.Більше інформації про об’єкт приватизації: http://bit.ly/3ozqJDM.

Залишити відповідь