«Велика приватизація в`язниць»: Тарас Єлейко взяв участь у заході з нагоди передачі інвестору права власності на майно недіючої Львівської колонії

16 липня 2021 заступник Голови Фонду державного майна України Тарас Єлейко взяв участь в прес-брифінгу з приводу передачі права власності майна колишньої виправної колонії №48 у Львові ТзОВ «Девелопмент інжиніринг сервіс» (SoftServe). 

Під час заходу учасники обговорили ряд стратегічно-важливих питань щодо реалізації проекту «Велика приватизація в’язниць» на прикладі приватизації майна непрацюючої Львівської виправної колонії №48 компанією SoftServe, а також обговорили плани стосовно цього об’єкту. 

За інформацією, озвученою інвестором, компанія планує на цій території звести кампус, який міститиме низку інфраструктурних об’єктів та офісів. У кампусі мають намір об’єднати частину львівських офісів, а також розташують об’єкти, необхідні для роботи, відпочинку, розвитку талантів та проведення різноманітних заходів.

Також під час брифінгу обговорювалось питання важливості розвитку сучасного Львова та вплив такого масштабного проекту на міську архітектуру та інфраструктуру міста. 

«Приватизація майна непрацюючої Львівської виправної колонії №48 компанією SoftServe – це виграшна історія для всіх: Міністерство юстиції отримало кошти для будівництва нової інфраструктури, місто – реновацію території завдяки створенню креативного офісного кампусу, а також інвестиції та нові робочі місця, а держава – надходження до бюджету», – заявив Тарас Єлейко. 

Також всі учасники прес-брифінгу мали змогу оглянути колишню територію колонії в рамках екскурсії, під час якої представники регіональних ЗМІ отримали відповіді на запитання щодо планів інвесторів та приватизації інших непрацюючих активів пенітенціарної служби в рамках спільного проекту Фонду держмайна та Міністерства юстиції «Велика приватизація в’язниць». 

Участь у заході взяли: Тарас Єлейко – заступник Голови Фонду державного майна України, Олена Висоцька – заступник Міністра юстиції, Тарас Грень – керівник Західного міжрегіонального управління Мін’юсту, Максим Козицький – голова ЛОДА, Владислав Калинець – керівник регіонального відділення ФДМУ, Олег Денис – співзасновник SoftServe, Любомир Зубач – заступник міського голови Львова та Антон Коломєйцев – головний архітектор Львова. 

Детальніше про реалізацію проекту «Велика приватизація в’язниць» у Львові та плани компанії SoftServe читайте в на сайті ФДМУ попередніх статтях. 

Залишити відповідь