Відбудеться аукціон з приватизації ДП “Плазмотрон” в Києві

16 липня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства ”Науково-технічний центр ”Плазмотрон” Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона Національної академії наук України”.

Підприємство, відповідно до статуту, займається дослідженнями та розробками у сфері природничих і технічних наук, виробництвом електричного устатковання, торгівлею машинами, промисловим устаткуванням та іншими товарами господарського призначення тощо. 

Станом на зараз підприємство є збитковим, має заборгованість перед працівниками та контрагентами, а частину доходу отримує від здачі приміщень в оренду.

На балансі підприємства є два об’єкти нерухомості, які знаходяться на вул. Антона Цедіка, 9-А в Києві: основна двоповерхова будівля площею 432,5 м² та складське приміщення площею 105 м². Розмір земельної ділянки під забудовою – 898 м².

Відстань від будівель до метро «Шулявська» – близько 1 км, до метро “Берестейська” – 2 км.

Стартова ціна складає 303 200 грн, а прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 15 липня.

Переможець, відповідно до умов аукціону, має зокрема виплатити заборгованість по заробітній платі те забезпечити соціальні гарантії працівникам.

Детальніше про цей об’єкт приватизації: https://bit.ly/3xr9hFy 

Залишити відповідь