Луцьк: майно експертно-технічного центру Держпраці на приватизаційному аукціоні

3 червня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства “Волинський експертно-технічний центр Держпраці”, що розташований в Луцьку.

Основним видом діяльності підприємства, відповідно до статуту, є технічні випробування та дослідження. Серед інших видів діяльності – діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, професійно-технічна освіта та інші.

До складу єдиного майнового комплексу входять два об’єкти нерухомості, земельна ділянка та п’ять автомобілів.

Приміщення знаходяться на вул. вул. Кравчука, 22в та мають площу 562 м² та 132,9 м². Розмір земельної ділянки за цією ж адресою – 1191 м².

Транспортні засоби: Toyota Camry 2017 р.в., Scoda Octavia 2005 р.в., Renault Logan 2010 р.в., Dacia Logan 90K 2008 р.в., ГАЗ 2217 2004 р.в.

Стартова ціна на ЄМК ДП “Волинський експертно-технічний центр Держпраці” складає 2 340 604  грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 2 червня 2021 року.

Нагадаємо, загалом на прозору приватизацію буде виставлено 23 експертно-технічних центрів Державної служби України з питань праці, що надають послуги у сфері охорони та гігієни праці, промислової безпеки, тощо.

Приватизація цих активів зумовлена тим, що вони не є профільними для держави, їх діяльність можуть здійснювати приватні підприємства. Інвесторам пропонується вже працюючий бізнес із базою клієнтів та досвідом роботи на ринку.

Детальніше про Східний експертно-технічний центр Держпраці: 

https://bit.ly/3wuegVr   Детальніше про проєкт з приватизації 23 експертно-технічних центрів Держпраці: https://bit.ly/3pIMTnp

Залишити відповідь