«Східний експертно-технічний центр Держпраці» на приватизаційному аукціоні

11 червня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Східний експертно-технічний центр Держпраці».

Основним видом діяльності підприємства, відповідно до статуту, є технічні випробування та дослідження. Серед інших видів діяльності – діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, професійно-технічна освіта та інші.

До складу єдиного майнового комплексу входять чотири об’єкти нерухомості, три земельні ділянки та п’ять автомобілів.

Нежитлові приміщення загальною площею 1167,6 м², які використовуються в основному під офіси, зосереджені в чотирьох локаціях: 

  • Харків, вул. Чернишевська, 72
  • Харків, вул. Алчевських(колишня Артема), 40/27
  • Харківська область, м. Мерефа, пров. Яковлівський, 14-А
  • Запоріжжя, вул. Ленська, 26

Загальна площа земельних ділянок під нерухомістю – 4,0453 га.

Транспортні засоби: Honda Accord 1996 р.в., УАЗ 3909 ВПАХ6 ЗНГ 2005 р.в., Skoda Octavia A7 2017 р.в., Skoda Superb 2013 р.в. та Fiat Nuovo Doblo 2017 р. в.

Стартова ціна на ЄМК ДП «Східного експертно-технічного центру Держпраці» складає 9 716 000 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 10 червня 2021 року.

Нагадаємо, загалом на прозору приватизацію буде виставлено 23 експертно-технічних центрів Державної служби України з питань праці, що надають послуги у сфері охорони та гігієни праці, промислової безпеки, тощо.

Приватизація цих активів зумовлена тим, що вони не є профільними для держави, їх діяльність можуть здійснювати приватні підприємства. Інвесторам пропонується вже працюючий бізнес із базою клієнтів та досвідом роботи на ринку. 

Детальніше про Східного експертно-технічного центру Держпраці: 

https://bit.ly/2QwF8F1   
Детальніше про проект з приватизації 23 експертно-технічних центрів Держпраці: https://bit.ly/3pIMTnp

Залишити відповідь