У Житомирі відбудеться прозора приватизація експертно-технічного центру Держпраці

1 квітня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Житомирський експертно-технічний центр Держпраці», що розташований в Житомирі, на майдані Путятинському, 2.

Основним видом діяльності, відповідно до статуту, є технічні випробування та дослідження. Серед інших видів: експертиза проектної документації, діагностика, експертиза стану промислової безпеки суб’єктів господарювання, технічний огляд ТТЗ, атестація робочих місць, аудит стану охорони праці тощо.

До складу об’єкта приватизації входять основні засоби у вигляді автомобільного транспорту (7 одиниць), обладнання та іншого рухомого майна. Нерухоме майно на балансі підприємства відсутнє.

Стартова ціна на ЄМК ДП «Житомирський експертно-технічний центр Держпраці» – 2 030 000 грн, прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 31 березня 2021 року.

Нагадаємо, загалом на прозору приватизацію буде виставлено 23 експертно-технічних центрів Державної служби України з питань праці, що надають послуги у сфері охорони та гігієни праці, промислової безпеки, тощо.

У 2021 році успішно приватизовані три центри Держпраці: в Чернівцях, Черкасах та Івано-Франківську. Інвесторам пропонується вже працюючий бізнес із базою клієнтів, обладнанням та досвідом роботи на ринку.

Детальніше про Житомирський експертно-технічний центр Держпраці: https://bit.ly/3pIwOOD

Детальніше про проект з приватизації 23 експертно-технічних центрів Держпраці: https://bit.ly/3pIMTnp

Залишити відповідь