Прозора приватизація в Черкасах: експертно-технічний центр Держпраці на онлайн-аукціоні

9 березня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Черкаський експертно-технічний центр Держпраці», що розташований на вул. Дахнівській, 23А в Черкасах.

Це діюче державне комерційне підприємство, яке працює на умовах госпрозрахунку та самофінансування, є платником податку на прибуток на загальних підставах. Потенційним інвесторам пропонується вже працюючий бізнес із базою клієнтів та досвідом роботи на ринку.

Основним видом діяльності Черкаського центру Держпраці, відповідно до статуту, є робота у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах.

Підприємство володіє будівлями та спорудами загальною площею 1 017,7 м², розмір земельних ділянок – 0,1288 га.

Крім нерухомості, на балансі підприємства є транспортні засоби (4 одиниці),  необхідні інструменти та інвентар.

Стартова ціна на ЄМК ДП Черкаський експертно-технічний центр Держпраці» складає 2 224 700 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 7 березня 2021 року.

Нагадаємо, Фонд державного майна України розпочав окремий спецпроєкт – приватизацію 23 експертно-технічних центрів Державної служби України з питань праці.

Експертно-технічні центри Держпраці – це діючі підприємства, що забезпечують науково-технічну підтримку державного нагляду у сфері охорони праці, гігієни праці, промислової безпеки та дотримання законодавства про працю, проведення експертної оцінки стану безпеки промислового виробництва, технологій та об’єктів підвищеної небезпеки, а також мають підтверджену компетенцію для інспекційної діяльності у сфері охорони праці.

Детальніше про Черкаський експертно-технічний центр Держпраці: https://bit.ly/37XJIBG    

Детальніше про проєкт з приватизації 23 експертно-технічних центрів Держпраці: https://bit.ly/3pIMTnp 

Залишити відповідь