Три житлових будинки на Сумщині

Ми пропонуємо вашій увазі два об’єкти, які можуть доповнити одне одного у процесі створення вашого інвестиційного проєкту. А коли ціна менша за 10 тисяч гривень за обидва будинки, то можна вважати таку пропозицію  однією із найвигідніших пропозицій цього місяця!

Втілюйте мрії та не гайте часу!

Перший об’єкт — Житловий будинок

Недобудований окремо розташований одноповерховий житловий будинок гіпсоблочний обкладений цеглою з дерев’яним перекриттям та шиферною покрівлею, загальною площею 85,3 кв.м. Конструктивні елементи будівлі виконані повністю, інженерні мережі до будинку не підведені. Будівля не використовується, потребує проведення внутрішніх оздоблювальних робіт, облаштування інженерними комунікаціями, встановлення дверей та вікон, покриття підлоги. Ступінь будівельної готовності об’єкта – 57,0%. Територія не впорядкована. Об’єкт не охороняється (руйнується), піддається несанкціонованому демонтажу окремих конструкцій. Робота з консервації об’єкта не проводилась. Земельна ділянка під об’єктом юридично не оформлена, її межі та розміри не визначені, кадастровий номер відсутній, за технічним паспортом площа забудови становить 107,00 кв.м

  • Стартова ціна — 9 925 грн;
  • Дата проведення аукціону — 28 серпня 2020 року;
  • Місцезнаходження об’єкта — Сумська область, Недригайлівський район, с. Березняки, вул. Новоселівка, 5.

Детальніше: https://bit.ly/2Dh9HI5 

Другий об’єкт — Житловий будинок

Одноповерховий блочковий обкладений цеглою з дерев’яним перекриттям та шиферною покрівлею. Конструктивні елементи будівлі виконані повністю, інженерні мережі до будинку не підведені. Ступінь будівельної готовності – 57,0%. Територія не впорядкована. Об’єкт не охороняється. Робота з консервації об’єкта не проводилась. Земельна ділянка під об’єктом юридично не оформлена, її межі та розміри не визначені, кадастровий номер відсутній, за технічним паспортом площа забудови становить 108,00 кв. м.

  • Стартова ціна — 9 600 грн;
  • Дата проведення аукціону — 28 серпня 2020 року;
  • Місцезнаходження об’єкта — Сумська область, Недригайлівський район, с. Березняки, вул. Новоселівка, 11.

Детальніше: https://bit.ly/31ie7qb

Третій об’єкт — Житловий будинок

Одноповерховий гіпсоблочний обкладений цеглою з дерев’яним перекриттям та шиферною покрівлею. Конструктивні елементи будівлі виконані повністю: фундаменти у вигляді бетонних блоків, стіни – гіпсоблочні, обкладені цеглою; перегородки – цегляні; перекриття – дерев’яні балки з утеплювачем, підшиті дошками; покрівля – шиферний лист; інші конструктивні елементи відсутні; інженерні мережі до будинку не підведені.

Ступінь будівельної готовності об’єкта незавершеного будівництвом житлового будинку, за даними технічного паспорту, складає 57,0%. Територія не впорядкована. Об’єкт не охороняється. Робота з консервації об’єкта не проводилась.

Аукціон з цих об’єктів відбудеться 28 серпня. Встигніть зареєструватися та придбати нерухомість.

  • Стартова ціна — 10 250 грн;
  • Дата проведення аукціону — 28 серпня 2020 року;
  • Місцезнаходження об’єкта — Сумська область, Недригайлівський район, с. Березняки, вул. Новоселівка, 3.

Детальніше: https://bit.ly/3fYN5Jw

Залишити відповідь