Два житлових будинки поруч

Ми пропонуємо вашій увазі два об’єкти, які можуть доповнити одне одного у процесі створення вашого інвестиційного проєкту. А коли ціна менша за 50 тисяч гривень за обидва будинки, то можна вважати таку пропозицію  однією із найвигідніших пропозицій цього місяця!

Втілюйте мрії та не гайте часу!

Перший об’єкт — Житловий будинок

Одноповерховий цегляний житловий будинок з мансардою та прибудовою загальною площею 124,8 кв.м зі стінами з керамічної та силікатної цегли. Перший поверх частково перекритий залізобетонними плитами. Збудовано внутрішні перегородки, піч. Дах будівлі вкрито шифером, який місцями пошкоджений.

Рівень будівельної готовності за даними технічного паспорта – 61%.

Поряд з будинком розташовані:

– одноповерхова будівля сараю площею 55,8 кв.м зі стінами з керамічної цегли, дах вкритий шифером. Рівень будівельної готовності згідно з техпаспортом – 67%;

– будівля сараю площею 18,3 кв.м зі стінами з керамічної цегли, дах вкритий шифером. Рівень будівельної готовності згідно з техпаспортом – 60%;

– погріб площею 24,1 кв.м, стіни надземної частини з керамічної цегли, підземної частини – з бетонних блоків. Підлога – глина. Рівень будівельної готовності згідно з техпаспортом – 54%.

Територія не огороджена, до житлового будинку підведене електропостачання. Під’їзна дорога асфальтована. Відомості про земельну ділянку відсутні.

  • Стартова ціна — 31 079 грн;
  • Дата проведення аукціону — 6 серпня 2020 року;
  • Місцезнаходження об’єкта — Чернігівська обл., Городнянський р-н, с. Тупичів, вул. Зелена, 6-а.

Детальніше: https://bit.ly/2Dh9HI5 

Другий об’єкт — Житловий будинок

Одноповерховий цегляний житловий будинок з мансардою загальною площею 84,7 кв.м. зі стінами з керамічної та силікатної цегли. Перший поверх частково перекритий залізобетонними плитами. Збудовано внутрішні перегородки, піч. Дах будівлі вкрито шифером, який місцями пошкоджений.

Рівень будівельної готовності за даними технічного паспорта – 66%.

Поряд з будинком розташовані:

– одноповерхова будівля сараю площею 56,5 кв.м. зі стінами з керамічної цегли, дах вкритий шифером. Рівень будівельної готовності згідно з техпаспортом – 67%.;

– будівля сараю площею 18,1 кв.м. зі стінами з керамічної цегли, дах вкритий шифером. Рівень будівельної готовності згідно з техпаспортом – 41%;

– погреб площею 24,1 кв.м., стіни надземної частини з керамічної цегли, підземної частини – з бетонних блоків. Підлога – глина. Рівень будівельної готовності згідно з техпаспортом – 54%.

Територія не огороджена, до житлового будинку підведене електропостачання. Під’їзна дорога асфальтована. Відомості про земельну ділянку відсутні.

Аукціон з цих об’єктів відбудеться 6 серпня. Встигніть зареєструватися та придбати нерухомість.

  • Стартова ціна — 14 478 грн;
  • Дата проведення аукціону — 6 серпня 2020 року;
  • Місцезнаходження об’єкта — Чернігівська обл., Городнянський р-н, с. Тупичів, вул. Зелена, 9-а.

Детальніше: https://bit.ly/31ie7qb

Залишити відповідь