Два об’єкти у Чернігівській області

Перший об’єкт – Гараж на два бокси

У кризу багато хто втрачає роботу та починає заробляти крадіжками. Захисти своє авто, придбай для нього дім! Ми знаємо точно, що кожен чоловік мріє придбати гараж. Різниця тільки в тому, що хтось купує, хтось будує. Пропонуємо Вам не гаяти часу та придбати гараж для себе та своєї сім’ї.

Гараж на два бокси загальною площею 53,7 кв.м, 1989 року побудови. Стіни – цегляні, покрівля – шифер, перекриття – залізобетонні панелі, наявна система електропостачання. Вхід до приміщення окремий. Знаходиться на огородженій території колишнього ВАТ “Чернігівнафтопродукт”, на значній відстані від пішохідних і транспортних потоків, є можливість обладнання окремого виїзду на проїжджу частину дороги. Прилегла територія облаштована: озеленення, освітлення, заасфальтована є місце для стоянки автомобільного транспорту, поряд з об’єктом розташовані інші приміщення гаражів. На відстані близько 500 м розташована автозаправка, міжнародна траса Е-95. Земельна ділянка під об’єктом приватизації не сформована.

Аукціон з продажу об’єкта відбудеться вже 7 серпня. Тому, якщо ви хочета стати власником цього об’єкта, покваптеся, реєструйтесь і беріть участь в аукціоні!

  • Право власності на об’єкт зареєстровано 11 вересня 2018 року;
  • Стартова ціна — 55 688 грн;
  • Дата проведення аукціону — 7 серпня 2020 року;
  • Місцезнаходження об’єкта — Чернігівська обл., смт. Ріпки, вул. Гагаріна, 56-А.

Детальніше: https://bit.ly/3ecBlmF

Другий об’єкт – Комплекс нежитлових будівель

Тиша навкруги, зелень, чисте повітря, немає загазованості від потоку машин.

Давно маєте бізнес, а нерухомості бракує? Це саме для вас.

До складу об’єкта (загальна площа 101,2 кв.м) входять: будинок загальною площею 43,6 кв.м; прибудова загальною площею 21,2 кв.м; ґанок; сарай загальною площею 26,3 кв.м; прибудова загальною площею 4,6 кв.м; прибудова загальною площею 5,5 кв.м; вбиральня ; колодязь. Адмінбудинок – одноповерхова будівля 1972 року побудови зі стінами із черепашника, дах – азбофанера, перегородки – цегляні. Сарай – одноповерхова будівля 1968 року побудови зі стінами із черепашника, дах – азбофанера. Об’єкт розташований на земельній ділянці загальною площею 0,1127 га, кадастровий номер: 7420688000:02:000:0411, цільове призначення: для обслуговування адміністративної будівлі та господарських будівель і споруд

Аукціон з продажу об’єкта відбудеться вже 7 серпня. Тому, якщо ви хочете стати власником цього об’єкта, покваптеся, реєструйтесь і беріть участь в аукціоні!

  • Право власності на об’єкт зареєстровано 16 лютого 2009 року;
  • Стартова ціна — 48 857 грн;
  • Дата проведення аукціону — 7 серпня 2020 року;
  • Місцезнаходження об’єкта — Чернігівська обл., Бобровицький р-н, с. Осовець, вул. 9-го Травня, 2а.

Детальніше: https://bit.ly/3k1sCai

Залишити відповідь