Частина нежитлової будівлі в Борисполі

Вигідна пропозиція! Інвестуйте сьогодні у бізнес, який у будь-який час буде актуальним і примножить дохід. Місце розташування зручне, а ціна хороша!

До вашої уваги пропонуємо частину нежитлової будівлі літ. А – група приміщень загальною площею 142,0 кв. м, ґанок, ґанок (сауна).

Об’єкт являє собою дві групи вбудованих нежитлових приміщень (№ 15 та № 16). Приміщення № 15 складаються з чотирьох суміжних приміщень, приміщення № 16 – з одного. Кожна група приміщень має окремий вхід з бетонним ґанком. За архітектурним рішенням будівля є одноповерховою, прямокутною у плані. Конструктивні елементи: фундамент і цоколь – стрічковий бетонний; стіни та перегородки – цегляні; перекриття – залізобетонні; покрівля та дах – шифер; підлога – плитка, цемент; вікна, двері – металопластикові. Загальний і технічний стан основних конструктивних елементів будівлі задовільний. Об’єкт зареєстровано. 

Аукціон з продажу відбудеться вже 5 серпня. Тому, якщо ви хочете стати власником цього об’єкта і встигнути придбати, не гайте часу, реєструйтесь і беріть участь в аукціоні!

  • Право власності на об’єкт зареєстровано — 6 вересня 2016 року;
  • Стартова ціна — 1 472 265 грн;
  • Дата проведення аукціону — 5 серпня 2020 року;
  • Місцезнаходження об’єкта —  Київська обл., м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 10.

Детальніше: https://bit.ly/35YCPh3

Залишити відповідь