Адміністративна будівля за вигідною ціною на Волині

Замислювалися про вигідність різних шляхів інвестування? Пропонуємо один із них – інвестиція в нерухомість! Цей інструмент зможе забезпечити вам стабільний дохід. 

Вже наступного тижня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації будівлі площею 512,4 кв. м., яка знаходиться в смт. Стара Вижівка, районному центрі на Волині. Це може бути ваш шанс на вдалу інвестицію.

Об’єкт побудований в 1987 році, технічний стан задовільний. На даний час він не використовується. Фундамент – бетонно-стрічковий моноліт, стіни цегляні, перекриття – залізо-бетонні панелі, підлога – дерев’яна, бетонна. Наявний водопровід, каналізація, електропостачання. Будівля розташована на земельній ділянці площею 0,0445 га, кадастровий номер земельної ділянки: 0725055100:01:014:0093, цільове призначення – для будівництва та обслуговування органів державної влади та місцевого самоврядування.

Неподалік селища пролягає автомобільний шлях міжнародного значення М19, який є частиною Європейського автомобільного маршруту E85. До кордону з Польщею та Білоруссю 65 та 55 кілометрів відповідно.

  • Дата проведення аукціону — 7 квітня 2020 року;
  • Стартова ціна — 37 444 грн;
  • Місцезнаходження об’єкта — Волинська обл., Старовижівський р-н, смт Стара Вижівка, вул. Привокзальна, 2

Детальніше: https://bit.ly/2UYvIQP 

Залишити відповідь