В березні поставили одразу декілька рекордів щодо ефективності нашої роботи!

🔥 За результатами аукціонів, які відбулися минулого місяця, до державного бюджету має надійти понад 289 мільйонів гривень – це у декілька разів більше ніж за інші місяці 2020 року.

🔥 Початкова вартість одного із об’єктів приватизації зросла у рекордних 559 разів. В середньому стартова ціна лотів протягом онлайн-аукціонів збільшувалася у 59 разів.

🔥 Максимально 22 учасники претендували на об’єкт малої приватизації у березні – таких аукціонів всього було 2. В середньому за лот змагалося майже 4 підприємці.

🔥 Загалом, протягом місяця успішно завершились 43 аукціонів. А це означає, що 43 об’єкти малої приватизації отримали інвестора – нового власника.

«Усе це доводить експертну думку, що в період фінансової нестабільності українці шукають можливості зберегти свої заощадження. Так було у кризовому 2008 і турбулентному 2014. Але тоді ніхто навіть не міг уявити, що можна ось так на прозорому онлайн-аукціоні придбати нерухомість.

Ми не просто продаємо їх: ми наповнюємо бюджет країни тоді, коли вона цього найбільше потребує, а українці, малий та середній бізнес отримують можливість не просто зберегти свої кошти, а стати інвестором своєї країни», – Голова ФДМУ  Дмитро Сенниченко

Завдяки відкритості процедур, вибудовуємо довіру до державних інституцій, ламаємо стереотипи, що все організовується «для своїх»!

Залишити відповідь