Чотири курорти на 17 мільйонів гривень: хто встигне придбати?

Одразу сім інвесторів змагалися за право купити «базу нацбанку» в Яремчі. Тепер Фонд державного майна України виставляє на торги ще чотири об’єкти туристичного профілю.

Гроші не просто люблять тишу, гроші люблять, коли їх вкладають у сферу відпочинку. Це  уже підтвердилось у випадку з продажем оздоровчого комплексу “Прикарпаття”, що було непрофільним активом НБУ. Хоча об’єкт був недобудований, за право купити «базу Арбузова» змагалось одразу сім інвесторів,  найщедріший з яких запропонував ціну в 17 мільйонів гривень.

Вже 10 квітня почнуться торги на схожий об’єкт, але біля моря – дитячий табір «Лазурний» на березі Азовського моря. За стартову ціну в 13 мільйонів гривень (без ПДВ) потенційний інвестор може придбати одразу 24 об’єкти нерухомості загальною площею в 5,7 тисяч квадратних метрів, що розташовані на земельній ділянці 4,76 га. І це з урахуванням того, що до об’єкта підведено усі необхідні комунікації. Тому після невеликих підготовчих робіт табір одразу зможе приймати гостей.

Але це не всі цікаві туристичні об’єкти в мальовничих місцях, які в найближчий час будуть виставлені на торги «малої приватизації». Наприклад, 20 березня почнеться аукціон на право купівлі спальний корпус №2 у таборі «Енергетик», що в селі Потоки на Полтавщині. До цього корпусу підведено електропостачання, а поряд знаходяться оздоровчі і спортивні заклади, магазини та інша інфраструктура для комфортного відпочинку. Стартова ціна цього об’єкту – 770 тисяч гривень (без ПДВ). 

Схожий об’єкт 18 березня продаватимуть у місті Дніпро:  завершений на 40% жилий корпус бази відпочинку, який розташований на площі Академіка Стародубова. Його стартова ціна – 2,6 мільйона гривень (без ПДВ).

До уваги інвесторів і недобудований одноповерховий будинок із мансардою в селі Анадоли на Хотинщині, в туристичному краю, неподалік від „Хотинської фортеці”. Роботи на об’єкті не завершено лише на 25%, але підведені усі необхідні комунікації, і поряд пробурена свердловина для питної води. Стартова ціна цього лоту – всього 190 тисяч гривень. А торги відбудуться 27 березня.

Більше цікавих для себе об’єктів малої приватизації у продажу ви завжди можете знайти на сайті privatization.gov.ua

Залишити відповідь