Приватизація біля Черкас – оздоровчий комплекс «Придніпровський»

5 липня ФДМУ планує провести приватизаційний аукціон активу поблизу Черкас. Пропонуємо інвесторам придбати оздоровчий комплекс «Придніпровський» у складі 24 будівель та споруд. Загальна площа – 5715,5 м². Стартова ціна активу – 2,6 млн грн.

«Придніпровський» знаходиться на узбережжі річки Золотоношка. До Черкас їхати 20 км дамбою, що з’єднує два береги Дніпра. 

Оздоровчий комплекс складається зі спальних корпусів та допоміжних приміщень і споруд. Тут є: двоповерхові спальні будинки, будинок контори, овочесховище, господарський корпус, буфет, санітарний блок, душова, насосна, кінотеатр, павільйон, свердловина, резервуар, вагончик, каналізація та очисні споруди.

Є умови приватизації. Новий власник зобов’язується продовжувати роботу «Придніпровського» як оздоровчого закладу протягом 5 років після підписання договору купівлі-продажу.

Адреси: Черкаська обл., Золотоніський р-н, с. Благодатне.

Беріть участь в аукціоні 5 липня за посиланням, реєстрація триває до 4 липня, 20:00. Дізнайтесь про «Придніпровський» більше за посиланням

Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у телеграм–каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новин про приватизацію в Україні.

2 thoughts on “Приватизація біля Черкас – оздоровчий комплекс «Придніпровський»”

    1. Добрий день! Дякуємо за увагу до приватизації!
      Об’єкти приватизації продаються без землі. Відповідно до законодавства, першочергове право на оформлення ділянки мають власники об’єктів на цій ділянці.
      Земельна ділянка площею 8,817 га, на якій знаходиться майновий комплекс ДОК «Придніпровський», розташована в адміністративних межах Благодатнівської сільської ради (за межами населених пунктів), відповідно до державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями станом на 01.01.2015 рахувалась землями запасу для рекреаційного призначення. Відомості про вищезазначену земельну ділянку не внесені до Державного земельного кадастру, кадастровий номер не присвоювався.
      Детальніше про земельну ділянку та інші деталі про цей об’єкт можна дізнатися на його сторінці, зокрема в “Інформаційне повідомлення” або в презентації.
      https://privatization.gov.ua/product/majnovyj-kompleks-dytyachogo-ozdorovchogo-kompleksu-prydniprovskyj/

Залишити відповідь