Оголошено аукціон з приватизації Червонослобідського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт”

2 березня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Червонослобідського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт”. Об’єкт розташований за трьома адресами: Київська обл., Бучанський р-н, с. Червона Слобода, вул. Лесі Українки (колишня вул. 70-річчя Жовтня), 89, Київська обл., Бучанський р-н, с. Червона Слобода, вул. Заводська, 3 та Київська обл., Бучанський р-н, станція Буян.

Стартова ціна  — 9 776 603 гривень.

Розмір гарантійного внеска  — 977 660, 26 гривень.

Підприємство, засноване у 1881 та востаннє модернізоване у 2019 році, займається виготовленням етилового ректифікованого спирту. ДП працює на тепловій енергії та забезпечене усім необхідним обладнанням для повноцінного виготовлення готової продукції.

До складу Червонослобідського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт” належать:

  • 4 одиниці нерухомого майна загальною площею 1698, 7 м²;
  • 9 одиниць транспортних засобів;

понад 410 одиниць інвентарних засобів (повний перелік об’єктів — https://cutt.ly/mOXcuHF).

Площа земельних ділянок об’єкта приватизації, що розташовані в Київській області становить 1,5539 га.

Відповідно до умов приватизації,  новий власник  протягом 5 робочих днів з моменту переходу до покупця права власності на об’єкт приватизації зобов’язаний перерахувати на рахунок ДП «Укрспирт», як балансоутримувача майна, грошові кошти у сумі 9 776 602,60 грн для погашення ДП «Укрспирт» боргів із заробітної плати, перед бюджетами (у тому числі штрафних санкцій) та з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, простроченої кредиторської заборгованості.

Заявки для участі в електронному аукціоні приймаються до 1 березня. 
Детальніше про об’єкт: https://cutt.ly/qORmTkq.

Залишити відповідь